Jaga postitust!

Reisid Prangli saarele: mida kaasa võtta?

Prangli saar on üks 14st püsiasustusega väikesaarest Eestis. Tänu püsiasustusele on Pranglit võimalik külastada igal aastaajal. Oleme avaldanud ka neli saladust, miks talvel Prangli saarele reisida. Loodusreiside huvilistele meeldib saarele tulla nii soojal suvel kui külmal talvel. Hoolimata aastaajast tuleb väikesaartele reisides arvestada muutliku ilmaga. Mandri ja saare ilm võivad samal ajal teineteisest erineda kui öö ja päev. Et Sinu reis Prangli saarele ilmast hoolimata mõnusalt kulgeks, panime kirja saare külastaja meelespea, mida saarereisiks ette valmistudes meeles saad pidada.

Et Sinu reis Prangli saarele kulgeks mõnusalt, on mõistlik võtta kaasa ilmale vastavad riided

Et Sinu reis Prangli saarele kulgeks mõnusalt, on mõistlik võtta kaasa ilmale vastavad riided

Mida meeles pidada, kui ees ootab reis Prangli saarele?

Tuulise ilmaga merel või mererannikul viibimiseks võta kaasa soojemad riided. Kõige parem on, kui Sul on kaasas tuulekindel jope. On päevi, mil bikiinidest piisab, kuid siis, kui Sina tuled, ei pruugi olla see päev.

Kuigi saarel sajab poole vähem kui mandril, võta igaks juhuks kaasa keep või vihmakindel jope. Arvesta sellega, et veoautoekskursioonid toimuvad lahtises autokastis.

Kui tuled Pranglile ööbima, arvesta, et ööbid turismitalus või kämpingus, kus veel luksuslikke tingimusi ei pakuta. Magamiseks on tekid, padjad ning voodiriided kenasti olemas! Duširuume ja tualetti tuleb teistega jagada.

Saar on liivane, kõrgete kontsadega võib kinni jääda. Seega peenemad jalanõud on mõistlik koju jätta.

Mõnel päeval on Pranglil nii soe, et isegi jakki ei lähe vaja!

Mõnel päeval on Pranglil nii soe, et isegi jakki ei lähe vaja!

Jääme lootma, et Sinu saabudes on Prangli ilm imeline. Võta ette reis Prangli saarele koos meiega!