Kolm põhjust, miks pidada firmaüritused Prangli saarel 2024

Tähelepanu firmaürituste korraldajad, suvepäevade pidajad, ettevõtete meeskonnaürituste organiseerijad, juubilarid ja sünnipäevalised, suveürituste fännid ja kõik toredad puhkuse otsijad, kes te plaanite koos midagi meeldejäävat ette võtta! Prangli Reisidel on pakkuda mitmeid elamusreise Prangli saarele. Miks just Prangli ja miks just Prangli Reisid? Siin on teile kolm veenvat põhjust.

1) Prangli on saar!

Prangli on eriline. Kui teie seltskonna- ja firmaüritused toimuvad saarel, on enam kui kindel, et keegi ei saa ära kaduda või salaja koju hiilida. Seejärel ei jää muud midagi üle, kui lõbusalt koos aega veeta. Prangli on Põhja-Eesti saartest ainuke, kus elu viimased 600 aastat katkenud ei ole. Samas on siin küllaldaselt vaba ruumi, kus värskes õhus mõnusalt koos aega veeta. Loomulikult on mere lähedus oluline faktor. 

Prangli on omamoodi Kolga lahe saarte keskuski, sest siit pakume väiksematele seltskondadele võimalust meresõitudeks teistele väikestele saartele nagu Keri ning Aksi. Loodushuviliste tähelepanu köidavad ka siinkandis ringi luusivad hülged, kellele me meeleldi teid külla viime.

M. Laidvee. Prangi saarel on täiesti oma SaareResto.

M. Laidvee. Üks toitluste pakkujatest saarel. Pranglil on täiesti oma mereäärne SaareResto, kus saab terrassil istudes päikeseloojangut nautida. Ülesaare laululava on SaareResto kõrval.

2) Kõik on korraldatud!

“Kus süüa ja magada saab? Mida muud saarel veel teha?“ Saaresõidu planeerimine võib osutuda parajaks pähkliks, kuid meie teame, kuidas meretaguseid asju ajada. Et teie aega säästa, paneme hea meelega kokku sobiva programmi, mis arvestab teie grupi soovidega. Tavaliselt sisaldavad meie korraldatud saarereisid meretransporti, majutust, toitlustust, kastiauto ekskursiooni või jalgsi matka giidiga ning vaba aja programmi. Saame teha teie suvepäevad ja meeskonnaüritused ka nii, nagu teile paremini sobib.

Prangli_Travel._Liinilaev_Wrango

Prangli Travel. Meretransport saarele. Liinilaev Wrangö ühendab Leppneeme sadamat mandril Kelnase sadamaga Pranglil.

 

Prangli_Travel._Oobida_saab_kampingus

Prangli Travel. Majutus. Saarel on mitmeid turismitalusid. Ööbida saab ka armsates kämpingumajakestes (pildil). Uusimaks majutuseks on 2022.aastal on Loodusenergia maja, mis mõeldud väiksematele seltskondadele.

3) 2024. aastal on Pranglil juulis ja augustis paar paraja suurusega üritust, millega muuta suvepäevad eriliseks!

Jaanipäev ei saa tähistamata jääda! 23. juunil toimub tasuta jaanipidu Prangli laululaval. Tantsuks ansambel President. Lõkke süütamine kell 21.00.

6. juulil toimub kaluritepäev, mil on plaanis üle saare erinevad vahvad väiksed ettevõtmised nagu iga-aastane eistukitega sõudmise võistlus, laat sadamas ja kalaroogade võistlus. Õhtul esineb tantsuks Audru Jõelaevanduse Punt.

Populaarne kohvikutepäev toimub sel aastal 20. juulil. Veel on ruumi, et liituda meie poolt korraldatud päevareisiga. Kui on soov kauemaks jääda, siis õhtul mängib muusikat DJ Lenny La Vida.

Meeleolukas Prangli spordipäev rahvamajas 12. augustil toob saarele taas esinema Ivo Linna. Pidu algab kell 21.00.

Loomulikult saame teile korraldada ka eraldi väikse kontserdi koos teie poolt valitud esinejatega (võimalik rentida Rahvamaja või uuendatud Prangli Lauluväljaku ruume).

Mõnusad hetked Pranglil

Üheks traditisooniliseks saaretoiduks on kohalik kala. Saareekskursioonil saad ka teada, mis on prägeldis ja pranglimine.

Küsi meilt julgelt lisa: info@pranglireisid.ee

Saarel näeme!