Juulikuus Prangli saarele? Vähemalt 10 head pakkumist! Teater, kontserdid, reisid!

Prangli saart on kutsutud Põhja-Eesti paradiisisaareks. Prangli on Eesti saar, millel on autentne sadam ning kindlalt juurdunud traditsioonid, omanäolised üritused ja lahke saarerahvas. Tule juulis Pranglile, sest selleks on vähemalt 10 head põhjust!

Põhjus 1. Laulu- ja tantsupeo tuli jõuab Prangli saarele. 

Sel aastal süüdati tuli 1. juunil Tartus. Tuli liigub kuu aja jooksul läbi Eesti eri paikade, et siis jõuda lõpuks päev enne Laulu- ja tantsupeo toimumist Tallinnasse. Prangli saarele jõuab tuli 2. juulil, mil see liigub Kaberneemest Kelnase sadamasse, kus toimub pidulik tule vastuvõtmine. Toimub kontsert ning tuli antakse edasi Naissaarele. Tulest osasaamine on Prangli elanike jaoks uudne ning põnev sündmus. Loe lähemalt.

©M. Andreller. Prangli saar, Kelnase sadam

©M. Andreller. Prangli saar, Kelnase sadam

Põhjus 2. 5.juulil esineb ansambel Regatt! Prangli sadamakuur tähistab oma 5. sünnipäeva!

Meie lugu Prangli sadamakuuris “Noor Kaardivägi” sai alguse viis aastat tagasi, mil avasime sealse turismiinfopunkti ning kuuri üritusteks. Viie aasta jooksul on toimunud siin nii kontserte, teatrietendusi kui ka spordiüritusi. Tule naudi koos meiega vahvat pidu! Head pakkumised saarereisiks 5. juulil leiad siit.

Põhjus 3. Silver Sepp annab Prangli sadamas 12. juulil omanäolise kontserdi!

12. juulil leiab oma tee saarele Silver Sepp. Kaasas on tal naelapi