Klassireisid: 3 soovitust, kuidas meie saame eriolukorras aidata

Oled broneerinud klassiekskursiooni, kuid ei tea, kuidas eriolukorra tõttu sellega edasi toimima peaks? Pakume omalt poolt välja mõned soovitused, mis sind aidata võiks.

1. Mida teha, kui oled klassiekskursiooni suurele klassitäiele lastele juba organiseerinud, kuid ei soovi kindlasti kevadel väljasõidule minna?

Anname teada, et positiivne väljund on olemas! Tühistamise asemel soovitame klassireisi edasi lükata. Rõõmusta lapsi sõnumiga, et klassiekskursioon toimub sügisel või vahetult enne kooli algust augusti lõpus! Vali sobiv kuupäev ja anna meile teada. Oleme broneeringuteks valmis ning ettemakse ei rakenda.

2. Mida teha, kui juuni algul lubatakse ringi liikuda, kuid väikestes gruppides?

Kui näiteks 10 inimesega gruppides lubatakse värskes õhus ringi liikuda, oleme valmis looduses seiklema lubatud suuruses gruppides. Tehniliselt tähendab see seda, et saame klassi jagada väiksemateks rühmadeks ning igale rühmale anname oma matkajuhi. Sellised klassireisid saame korraldada nii samal ajal kui erinevatel päevadel või aegadel.

Näiteks saame suurematele lastele pakkuda räätsamatka rabas. Saame valida marsruudi, mis ei liigu mööda rahvastatud radu. Lapsed saame jagada väiksematesse seltskondadesse. Lapsed saame matka alguskohta tuua 8 reisijat mahutavates väikebussides või saavad oma autodega transpordi korraldada lapsevanemad.

Meie tavapärastest klassiekskursiooni marsruutidest, mis viivad looduskaunitesse kohtadesse Prangli saarele, Lahemaale, hülgevaatlusele, Vooremaale, erinevatele matkaradadele ja rabadesse, saame klassireise korraldada väiksemates gruppides, vastavalt lubatud grupi suurusele. Võtame arvesse toimumispäeval kehtivaid reegleid distantsi, hügieeninõuete jm täitmiseks. Oleme paindlikud!

3. Suure klassiga korraga liikumise asemel mängime väikestes gruppides seiklusmängu Harjumaal või Tallinnas!

Suures grupis liikumise asemel saame Harjumaal korraldada seiklusliku mängu, mida lapsed saavad võistlusena mängida 4-liikmelistes tiimides. Seiklusmängu videojuhised saadame õpetajale, kes saab seda lastega jagada.

Korralda meie abiga klassireisid sulle sobivas kohas (näiteks kooli lähedal looduskaunis paigas). See on tore seiklusmäng, kus lapsed liiguvad väiksemates gruppides. Mängu käigus omandatakse teadmisi loodusest ja paiga ajaloost ning saab ka võistelda. Abiks nutiseade. Korraldame seiklusmängu teie klassi laste vajadustest lähtuvalt (asukoht, distants, raskusaste, kestvus). Selle jaoks saada meile toimumiskoht, aeg, laste arv ning teeme teile pakkumise! Hinnad sõltuvad grupi suurusest ning algavad 5 eurost lapse kohta. Saada päring alloleva vormi kaudu.

Seiklusmäng Harjumaal või Tallinnas

  • Date Format: MM slash DD slash YYYY