Üleskutse: Seiklushuviline muusik, anna endast märku! Tule hülgevaatlusele!

Prangli Reisidega käib palju inimesi igal aastal hülgeid vaatlemas. Võtame ette mereretke Malusi saarestikku, kus hüljestele peesitada meeldib. Kui tavaliselt meelitame neid kõlarist kostuva klassikalise muusikaga, siis sel aastal soovime teha midagi teistsugust. Nimelt tahaksime me neile mängida päris muusikat. Mitte kõlarist, vaid otse ja päriselt! Otsime muusikuid, kes tahaksid meiega selle seikluse ette võtta!

Kui sa oled musikaalne, oskad mõnd pilli mängida ning tahaksid veidi seigelda, siis tule meiega!

Alustame hülgevaatlusretke kell 11 Kaberneeme sadamast. Ees ootab ligi tunniajane meresõit Malusi saarestikku, mille ajal pajatab meie giid lugusid hüljestest ning teelejäävatest väikesaartest. Saarestikku jõudes mängime muusikat, mis meelitab hülgepoisse laevale lähemale. See kõik on ohutu ning ei häiri neid. Pigem tulevad nad meid alati uudishimulikult piiluma. Samal ajal võiks kostuda rahulik akustiline muusika, mis meeldib nii hüljestele kui kaasreisijatele. Seejärel suundumegi Kaberneeme poole tagasi ning naudime meresõitu. Kogu retk kokku kestab ligi 3 tundi.

Plaanilised hülgevaatlusretked toimuvad 2020. aastal juulist septembrini pühapäeviti algusega kell 11 järgmistel kuupäevadel:

  • 5.07, 12.07, 19.07 ja 26.07
  • 2.08, 9.08, 23.08 ja 30.08
  • 6.09 ja 13.09

Sinu poolt akustiline taustamuusika, meie poolt vahva hülgevaatlusretk sinule ja sinu kolmele kaaslasele.
Kõlab vahvalt? Vali ülalmainitud kuupäevadest sobivaim, loe lisa ja võta meiega ühendust! Kirjuta meile info@pranglireisid.ee.