Jaga pakkumist!

Avasta Prangli saart jalgratastel! TASUTA kaasa saare virtuaalgiid! Ole iseenda giidiks.

Prangli saar on parajalt pisike, et seda jalgratastel avastada. Mis oleks mõnusam kui päikeseline suvepäev, väike piknik ning jalgrattamatk ilusas männimetsas? Lisaks anname kauba peale tasuta kaasa Prangli saare virtuaalgiidi!

Jalgrattaid saab rentida meie Prangli sadamakuurist “Noor Kaardivägi”. Valikus on nii naiste- kui ka näiteks maastikurattaid.

Hinnakiri:

  • 1 tund 3€ (min. 2 tundi)
  • 1 päev 10€ (kell 10-16.30)
  • 24 tundi 12€
  • pikemaks ajaks rentides hinnad kokkuleppelised

Rataste rentimisel anname sulle TASUTA kaasa saare virtuaalgiidi! Tegemist on virtuaalkujul Prangli saare kaardiga, kuhu on märgitud saare huvipunktid – vaatamisväärsused, toitlustus- ja majutuskohad ning muu oluline. See töötab Google Maps kaardirakenduse abil ning selle jaoks on vajalik nutitelefoni või tahvelarvuti olemasolu.

Virtuaalgiid juhatab huvilised mugavalt vaatamisväärsuste juurde ning lihtsustab nende ülesleidmist pildimaterjali abil. Iga vaatamisväärsuse juures saab lugeda lisaks peamisele infole ka legende ja huvitavaid lugusid. Vabadus avastada saart omas tempos enda valitud marsruudil on suurepärane võimalus olla iseenda saaregiidiks. Virtuaalne reisijuht on uudne ja teistmoodi võimalus avastada Prangli saart!

Broneeri virtuaalgiid siit või kirjuta pranglisadamakuur@gmail.com.