6 põhjust, miks pidada firmaüritused Prangli saarel

Tähelepanu firmaürituste korraldajad, suvepäevade pidajad, ettevõtete meeskonnaürituste organiseerijad, juubilarid ja sünnipäevalised, suveürituste fännid ja kõik toredad puhkuse otsijad, kes te plaanite koos midagi meeldejäävat ette võtta! Prangli Reisidel on pakkuda mitmeid elamusreise Prangli saarele. Miks just Prangli ja miks just Prangli Reisid? Siin on Teile kuus veenvat põhjust.

1) 2018. aastal on Pranglil tihe ja sisukas kontsertprogramm

Saarepidu on parim lahendus meeleolu tõstmiseks firmaüritusel! Pranglil hakkab teie kollektiiv juba praamilt maha astudes puusi nõksutama ja tantsulkatama, sest sel aastal löövad saarel laineid armastatud Patune Pool, imeline Anne Veski, eksootiline Zorbas, kõigi lemmik Terminaator, muhedad Onud ja Ivo Linna ning Antti Kammiste.

Vali nimekirjast enda pundile sobiv bänd ja kuupäevKui seltskond on suur ning soovite omavalitud esinejat, siis on ka erapeod võimalikud. 

 

Patune Pool esineb Prangli saarel. Firmaüritused Patuse Poolega

Patune Pool tuleb Teie jaoks kohale. Firmaüritused Prangli saarel koos Patuse Poolega. Stiilipidu: mida patusem, seda parem.

 

Zorbas toob Kreeka Pranglile

Zorbas toob Kreeka Pranglile. Stiilipidu: jaanipäeva soojendusjoped seljast, ilmugem toogades.

2) Kõik on korraldatud!

„Oo, kontserdile tahaks küll tulla, aga… kuidas saarele saab ja kust praamipileteid osta? Kus süüa ja magada saab? Mida muud saarel veel teha?“ Saaresõidu planeerimine võib osutuda parajaks peavaluks, aga Prangli Reisid teab, kuidas meretaguseid asju ajada. Et Teie aega säästa, oleme kokku pannud mitmeid saarereiside variante, mille seast saate valida enda lemmiku.

Seejuures on gruppidele 10% soodustust! Tavaliselt sisaldavad meie korraldatud saarereisid meretransporti, majutust, toitlustust, kastiauto ekskursiooni ning vaba aja programmi, aga saame teha Teie suvepäevad ja meeskonnaüritused ka nii, nagu Teile paremini sobib

 

M. Laidvee. Prangi saarel on täiesti oma SaareResto.

M. Laidvee. Üks toitluste pakkujatest saarel. Pranglil on täiesti oma mereäärne SaareResto, kus saab terrassil istudes päikeseloojangut nautida. Ülesaare laululava on SaareResto kõrval, kus toimub ka jaanipäeva tähistamine.

 

Prangli_Travel._Liinilaev_Wrango

Prangli Travel. Meretransport saarele. Liinilaev Wrangö ühendab Leppneeme sadamat mandril Kelnase sadamaga Pranglil.

 

Prangli_Travel._Oobida_saab_kampingus

Prangli Travel. Majutus. Saarel on mitmeid turismitalusid. Ööbida saab ka armsates kämpingumajakestes.

3) Pranglil saab suveteatrit!

Teatrireise soovitame neile ettevõtetele ja seltskondadele, kes otsivad kultuurielamust. Prangli 2018. a suveetendus “Eestirand. Lootuse kursil” põhineb tõestisündinud lool. Näidendis hakkab lahti rulluma tuhandete inimeste pääsemise ja päästmise lugu. Tegemist on tagasivaatega II maailmasõja aega, mil tänu rannarahva kangelaslikkusele, pääsesid Eesti mehed kindlast surmast Prangli saarele… Mis sai pääsenutest ning mis sai Eesti kõige suuremast kalalaevast “Eestirand”? Suveetendus Prangli saarel etendub viiel korral. Vaata lähemalt

 

H.Hirvesoo. Eestirand - lootuse kursil. Prangli saar

H.Hirvesoo. Suveteater Prangli saarel. “Eestirand. Lootuse kursil”. Vilkuv Keri tuletorn andmas pääsemislootust merehädalistele.

4) Pranglil saab tervisesporti!

Oled Sa käinud väikesel Eesti saarel rahvajooksul? Prangli Jooks 2018 on mõeldud neile, kes soovivad teha midagi tervislikku, lõbusat ja teistsugust. Põhidistants on 5 km. Lisaks kolleegidele ja sõpradele võta kaasa ka pere, sest meil on lühemad distantsid nii lastele kui eelkooliealistele. Kui Prangli jooksule ei jõua, pakume meeskonnaürituste raames võimalust maastikumänguks või teatevõistlusteks. Saareekskursiooni saame edukalt korraldada kasvõi jalgratastel või matkates.

 

Prangli Travel. Prangli Jooks 2018. Rahvaspordisündmus avab suvehooaja saarel.

Prangli Travel. Prangli Jooks 2018. Rahvaspordisündmus avab suvehooaja saarel. Põhidistants sadamast kirikuni ja tagasi.

 

Meeskonnamängud Prangli saarel lisavad Teie üritusele särtsu.

Firmaüritused meeskonnamängudega Prangli saarel lisavad särtsu.

5) Pranglil saab osa traditsioonidest!

Igal aastal tähistatakse Pranglil kaluritepäeva, kohvikutepäeva, jaanipäeva ja muinastulede ööd. Neil üritustel on jumet nii kohalike kui saarekülaliste silmis. Kaluritepäeval toimuvad sadamas traditsioonilised eistukiga sõudmise maailmameistrivõistlused, Prangli jaanipäeva peetakse põhjakaldal laululaval ning muinastulede ööd mitmes rannas.

Pranglil on veel hinnas oma keelemurrak, traditsiooniline kalapüük, kodune saaretoit ja lugematul arvul muid väikeseid teistmoodi asju, millega tutvud lähemalt saareekskursioonil. Kombe kohaselt sõidetakse Prangli tuuril ringi kastiautos.

 

Prangli Travel. Saaretuur kastiautos.

Prangli Travel. Saaretuur kastiautos.

 

Kaluritepäeval toimub eistukiga sõudmise maailmameistrivõistlus.

Kaluritepäeval toimub eistukiga sõudmise maailmameistrivõistlus.

 

Mõnusad hetked Pranglil

Üheks traditisooniliseks saaretoiduks on kohalik kala. Saareekskursioonil saad ka teada, mis on prägeldis ja pranglimine.

6) Prangli on saar!

Prangli on eriline. Kui Teie seltskonna- ja firmaüritused toimuvad saarel, on enam kui kindel, et keegi ei saa ära kaduda või salaja koju hiilida. Seejärel ei jää muud midagi üle, kui lõbusalt koos aega veeta. Prangli on Põhja-Eesti saartest ainuke, kus elu viimased 600 aastat katkenud ei ole.

Prangli on omamoodi Kolga lahe saarte keskuski, sest siit pakume seltskondadele võimalust meresõitudeks teistele väikestele saartele nagu Keri, Aksi ja Malusi. Loodushuviliste tähelepanu köidavad ka siinkandis ringi luusivad hülged, kellele me meeleldi Teid külla viime.

 

M. Poolamets. Endine postipaat Helge viib meid hülgevaatlusele ja mõnikord ka Kerile või Aksile.

M. Poolamets. Endine postipaat Helge viib meid hülgevaatlusele ja mõnikord ka Kerile või Aksile.

 

Hülgevaatlusretkel on palju uudistavad ja tervitavaid päid

Hülgevaatlusretkel on palju uudistavaid ja tervitavaid päid

Tutvu saaresündmuste reisipakettidega ja suvepäevade korraldamisega Pranglil või küsi meilt julgelt lisa: info@pranglireisid.ee

Saarel näeme!