Miks kinkida jõuludeks Prangli Reiside kinkekaart?

Ilmad lähevad külmemaks ja päevad lühemaks. Talvine pööripäev ja jõuluaeg tulevad iga päevaga aina lähemale. Prangli Reiside päkapikud on sulle varuks pannud mitmeid toredaid kingitusi kolleegidele, sõpradele ja perele. Kui Sa päris kindel ei ole, mida Prangli päkapikk võiks kuuse alla tuua, siis kinkekaart on kindla peale minek. Tavaliselt ostetakse kinkekaardi eest kõikvõimalikke Prangli Reiside reisitooteid. Kinkekaardiga ostes saab igaüks muidugi valida täpselt selle, mida ta soovib, aga päkakpikud panid kokku näited, mida huvitavat veel kinkekaardi eest saab.

20 eurone kinkekaart*:

Võiduka lõpuni

Võiduka lõpuni Prangli jooksul

50 eurone kinkekaart*:

  • Sõbrale: Hülgekombo – 1 pilet hülgevaatlusretkele ja pudel Põhjaranna Napsu (kui hülgevaatlusretkel paat palju kõigutab, siis naps aitavat merehaiguse vastu)
  • Pereliikmele: Rahvariidemustriga põll, Aksi saare raamat ja pudel Prangli kadakast käsitööõlut
  • Kolleegile: võimalus äärmiselt soodsalt soetada mõni Prangli saare suvine pakettreis (kindlasti saab teatrit ja niimõnigi kuulus ning armastatud muusik tuleb Pranglile).
Hülgevaatlusretkel on palju päid

Hülgevaatlusretkel on palju päid

100 eurone kinkekaart*:

Mõnusad hetked Pranglil

Mõnusad hetked Pranglil

 

Kuuse alla saab panna täpselt nii palju kinkekaarte kui süda soovib. Kinkekaart kehtib ühe aasta. 

Kinkekaardi ostmiseks või lisaküsimuste puhul kirjuta meie abivalmis Prangli päkapikule: info@pranglireisid.ee või helista +372 5627 7057

*päkapikud arvestasid umbkaudsete kingihindadega