fbpx
  • Prangli suveniirid.

Kui otsid midagi omapärast, siis meene Prangli saarelt on Sinu jaoks. Prangli saar oma rikka ajaloo, värvikate inimeste ja eripärase loodusega on andnud inspiratsiooni mitme meene valmimiseks. Sobivad hästi kingituseks!

Vaata lähemalt siin klikkides.  Prangli saare meenetel on erihind kuni 1. mai, 2018. Suveniire saab tellida täites tellimisvormi. Kättetoimetamine kokkuleppel (postiga või toome kohale).

Prangli suveniiride seast leiad käsitööna valminud Prangli õlle, kus maitsemeeli paitavad Prangli saarelt korjatud kadakamarjad. Kangem Põhjaranna Naps on kuldjuurest tehtud rannarahva jook, mis ergutab töö- ja suguvõimet.

Riidest kott, põll ja pajakindad on kaunistatud rahvariidemustriga, mis pärit Jõelähtme vallast. Tegusad Prangli saare naised võtsid mustri kasutusele 2016. aastal, et ka Pranglil päris oma ja ehtne rahvariidemuster oleks.

Prangli ja meie naabersaare Aksi raamatud annavad põhjaliku ülevaate saartest, Läänemere ja selle randade seostest läbi ajaloo. Ehedad saarlaste mälestused kõrvutatud arvukate fotodega maalivad pildi omapärasest maailmast Tallinna külje all.

Prangli Reiside kinkekaart annab võimaluse saada osa meeldejäävatest seiklustest Prangli saarel ja Põhja-Eestis.

Vaata lähemalt ja kirjuta meile info@pranglireisid.ee.

Kaunist talve!

 

 

2018-01-30T09:54:23+00:00 29. oktoober 2017|