Andreas

Giid

“Prangli Travelisse tööle sattumine oli paljude asjade õnnelik kokkusattumine, mille üle on mul väga hea meel. Töö sobib mulle hästi, sest ma saan tegeleda asjadega ja olla kohtades, kus ma hea meelega veedaks ka oma vabu hetki. Kollektiiv hämmastab mind jätkuvalt iga päev ja ma ei näe selle vaimustusel lõppu veel tulevat. Koos on väga toredad ja erilised inimesed, kellel igaühel on oma äge kiiks ja sellest tulenevalt igavaid hetki ei eksisteeri :)”

Teised Andreasest:

“Andreas võidab klientide tähelapanu ja südame oma heatahtlikkuse ja konkreetsusega. Andreas on hiidlasena pärit küll ühelt teiselt saarelt, aga Prangli saar sobib talle ka suurepäraselt. Andreas on spordilembene, aga mis kõige tähtsam – tal on seikleja hing ja soe süda.”

“Seiklejahing, kes ei püsi pudeliski paigas, ei istu pikalt ühe koha peal ega tõenäoliselt veeda nädalatki ilma midagi uut ja põnevat proovimata. Nii giidi kui sõbrana vaba suhtleja ning meeletult abivalmis ja sõbralik. Nii klientide kui Prangli kohalike laste suur lemmik, kellest juba esimese paari kuuga joonistatud terve albumi jagu toredaid pildikesi :)”

“Giid Andreas võib pealtnäha rahulik ja vaikne Eesti mees tunduda, kuid peagi saate teada, et tegemist on tõelise seltskonnahinge ja maailmakodanikuga. Ta on reisinud pea kõikjal maailmas ning leiab ühise keele ja jututeemad kõigiga. Ja tema huumorimeel päästab alati päeva! Prangli Reiside kontekstis on tegemist hakkaja “käed külge” tiimiliikmega, nii et ta on kiirelt oma koha meie nais- ja meeskonnas leidnud. Andreasel on fanclub nii väikeste kui ka suurte seas.”