Jaga pakkumist!

Kummitustuurid ja ekskursioon “Paheline Tallinn” vanalinnas. Pea üritus värskes õhus!

Pea üritus värskes õhus!
Tallinna vanalinnas saab teha vahva tuuri keskaegsetel tänavatel  rääkides kummituslugusid või siis keskendudes pahelisele keskajale.

Kummitustematk sobib kooliealisest lapsest kuni uudishimuliku pensionärini. Ekskurseerime  igas vanuses sünnipäevade, klassiekskursioonide ja firmaürituste raames. Oleme Teie jaoks välja valinud põnevamad lood ja majad, kus usutakse elavat küll kiremõrvades surma saanud keskaegseid elanikke, südamepiinades munkasid, armunud noori naisi. Kummituste ekskursioon kestab 1.5-2h.

Temaatilisile tuurile “Paheline Tallinn” on oodatud  täiskasvanud huvilised, gruppidele saab ekskursiooni tellida Teile sobival kuupäeval. On teada, et keskaegses Tallinnas  kehtisid teistmoodi piirangud ja käitumisnormid kui tänapäeval. Peatume  peamiselt keskaegse Tallinna elu pahupoolt puudutaval teemadel. Räägime kuritegevusest üldiselt, kõige kõmulisematest pahategudest, karistustest ja timukaametist, aga ka pidutsemisest  ja armuelust. Ekskursioon kestab 1h-1.5h.

Lisaks saame pakkuda  pidusöögi tellimist mitmes vahvas vanalinna restoranis soodsama grupimenüü alusel.

Lugusid saame rääkida nii eesti- kui vajadusel inglise keeles. Ekskursioone saab tellida aadressil: info@pranglireisid.ee.