Jaga postitust!

Ideed firmaüritusteks: Firmaüritus saarel, matkad, ekskursioonid ja meeskonnamängud ettevõtetele

Mis võiks olla parem lõõgastus ja ühenduslüli meeskondlikuks tegevuseks kui mõneks tunniks või lausa mõneks päevaks eemalduda tavarutiinist ja teha miskit koos Eesti erinevais paigus. Valdur Mikita on öelnud oma raamatus “Lingvistiline Mets”,et esimest korda Eestisse sattunule torkab silma, et siin on iga paik üksteisest erinev. Eestis valitseb lausa mosaiiksus ja siin on palju erinevaid rahvaid: metsarahvas, mererahvas, rannarahvas, järverahvas, jõerahvas, linnarahvas, saarlased jne. Meie käime kõigi juures.

Siin mosaiigivalik erinevatest firmaürituse kohavõimalustest:

Prangli saar. Firmaüritused Prangli saarel!

Prangli saar on vahva suvepäevade koht, sest siinne rannarahvakultuur ja saarlastele omane elutempo on nakatavalt lõõgastav. Prangli saare turismihooaeg kestab aprillist oktoobrini. Prangli saarele saab tulla üheks või mitmeks päevaks. Korraldame heal meelel meretranspordi Prangli saarele, pakume mitmeid tegevusi. Sealhulgas võib juhtuda, et saate ära käia ka kõrvalasuvatel saartel, Keril ja Aksil.

Tallinna vanalinn. Müstilised kummituste matkad. Idee kiireks firmaürituseks!

Sajanditevanune Tallinna vanalinn on lugude varaait. Ilmselt paremad neist on kummitustega seotud lood. Paaritunnist giidiga ringkäiku mööda vanalinna saab kollektiiviga teha igal ajal. Soovitame lisaks ka mõnda toredat restorani või koosolekupaika, kus firmaüritusele punkt panna.

Eesti militaarpärand. Astangu matkad. Uus firmaürituse idee!

See matk viib maa alla, sinna, kus enne hoiti miine, torpeedosid ja laskemoona. Nüüd aga võib neid samu tunneleid pidada nahkhiirte talvekorteriks. Seetõttu teeme matku kevadest sügiseni.

ideed firmaüritusteks

© J. Leppmets – Korralda ettevõttega väljasõit näiteks Keri saarele!

Merele! Hülgeretked, saaresõidud. Firmaüritused värskes õhus.

Kui jalg tahab astuda sinna, kus kunagi käinud ei ole, või silm tahab näha seda, mida metsik mereloodus pakub, soovitame ette võtta toreda merereisi Kerile, Aksile või lihtsalt hülgevaatlusele. Sõidame laevaga kuni 35 inimest või kaatriga kuni 7 inimest. Merereisid toimuvad kevadest sügiseni.

Rappa või metsarajale matkale. Matkad firmadele.

Kui linnakontorist on villand, tasub minna koos nuusutama raba- või metsaõhku. Loomulikult oskab rabas ja metsas ringi käia iga eestlane, aga loodusgiidiga õpib märkama uut ja huvitavat. Rappa matkale saab minna igal ajal, räätsadega või ilma. Eriti mõnus päikesetõusu või -loojangu ajal. Lisaks saame korraldada metsa-või rabapikniku. Asukoha ja raja saame valida vastavalt sellele, mis teile sobib!

Teenindame eesti- ja inglise keeles! Meie teenused sobivad seetõttu hästi ka rahvusvahelistele kollektiividele. Soovi korral bussitransport.

Lähem info ja broneerimine: info@pranglireisid.ee