Jaga postitust!

Kuhu minna klassiekskursioonile sügisel?

September on aeg, mil lapsed lähevad taas kooli. Septembris ja oktoobris on suurepärane aeg Põhja-Eestisse seiklema minna! Klassireisid Eesti saartele, loodusretked, keskaegsed tuurid vanalinnas – igal kohal on oma võlu. Mõtled, kuhu klassiekskursioonile minna? Mis on põnevad koolireiside sihtkohad Põhja-Eestis?

1. Paradiisiks kutsutav Prangli saar

Oleme Prangli saare ilu ja võlu klassiekskursioonide käigus tutvustanud juba mitu aastat. Maitsev toit, värske saareõhk ja alati laste seas elevust tekitav ekskursioon nõukogudeaegses kastiautos – kõik see garanteerib ühe lõbusa seikluse! Ülemeresõit on laste jaoks sageli justkui välismaale minek. Ühtlasi on saarele omane elu kalurikülades samaaegselt põnev nii laste kui täiskasvanute jaoks. Loe lähemalt.

kuhu minna klassiekskursioonile - prangli saarele

©K.-L. Koppel – Klassiekskursioonid loodusesse: Prangli saarele

2. Mitmekesine Lahemaa

Lahemaa kui klassiekskursiooni sihtkoha teeb eriliseks see, et me külastame Sagadi metsamuuseumi, kus lastele on eraldi välja töötatud tegevusprogramm puude ja metsaandidega tutvumiseks! Ilusa ja sooja ilmaga korraldame mõnusa pikniku ja põnevad seltskonnamängud värskes õhus ja looduse keskel. Boonusena on Lahemaal palju ilusaid loodusobjekte, mille külastamise saame klassireisi programmi lisada. Loe lähemalt.

3. Keskaegne Tallinna vanalinn

See ekskursioon on lõbus viis õpetada lastele keskaegse Tallinna ehk Revali ja vanalinna ajalugu mängulises võtmes! Seikluslikud ja kaasahaarava jutuga keskaegsetes riietes giidid jutustavad põnevaid legende ja lugusid ning kaasavad lugude rääkimisel ka lapsi. See teeb ekskursiooni veelgi meeldejäävamaks ja garanteerib laste tähelepanu ning positiivse emotsiooni! Loe lähemalt.

©Tales of Reval. Ekskursioonid klassidele Tallinnas©Prangli Travel – Keskaegses kostüümis giidid kaasavad ka lapsi

4. Põneva maastikuga Kõnnu suursoo

Seiklusekskursioon klassile Kõnnu suursoos pakub aktiivsetele lastele võimalust tavapärasest rajast veidi kõrvale astuda. Matkame jalgsi või paneme jalga räätsad ja läheme erilisele rabamatkale. Meie kogenud giidid õpetavad, kuidas rabapinnasel liikuda tasub, ja räägivad sealsetest looduskooslustest. Distantsi valime vastavalt laste vanusele. Jaheda ilmaga soojendame end kuuma teega. Loe lähemalt.

Huvitavaid klassiekskursioonide sihtpunkte on palju – ainult vali! Alati on võimalik erinevaid klassireise omavahel kombineerida ja eriprogramm luua. Küsi lisa või broneeri ekskursioon klassile info@pranglireisid.ee või kodulehel vastava tuuri juures olevas broneeringuvormis. Kohtume looduses!