Jaga postitust!

Suvel Prangli saarele:  päevareisid, jalgrattalaenutus ja digidiid, üritused 2021

2021. aasta on parim aeg kodumaal reisimiseks. Kutsume sind idüllilisele Prangli saarele!

Organiseeritud päev Prangli saarel 

Erilised kalurikülad, muhedad kohalikud, kes räägivad oma dialektis, mahe saareõhk ja aja aeglasem kulg – kõik see on Pranglile iseloomulik. Prangli saar asub Tallinna vahetus läheduses ja praam  Leppneemest, Viimsist, sõidab sinna vaid 60 minutit. See teeb selle ideaalseks sihtkohaks, kuhu päevareisile minna. Hommikul praamile, saarele jõudes kastiautos ringreis saare põnevaimatesse paikadesse, maitsev ja traditsiooniline Prangli saare lõuna, veidi vaba aega saarel omal käel ringi vaatamiseks või lihtsalt puhkamiseks ning õhtuks oledki tagasi mandril. Kui soovid tulla oma väikse seltskonnaga, siis viska pilk peale pundipakkumisele.

jalgrattalaenutus prangli saarel

©K.-L. Koppel – Jalgratastel Prangli saarel

Iseseisvale Prangli saarel seiklejale

Võib-olla meeldib sulle hoopis ise oma reisi planeerida? Jõuad saarele ja saad vaadata, kuhu jalad või jalgrattad sind viivad. Nii rattaga kui jala saab saarel veidi aeglasemas tempos ringi liikuda ja vahepeal ehk väike supluski teha. Kõlab midagi, mis sulle sobiks? Suurepärane! Oleme asja sinu jaoks lihtsamaks teinud. Jalgrattarent Prangli saarel asub otse Kelnase sadamas, mis tähendab, et sa tingimata ei pea linnast ratast kaasa võtma ega laevaga üle vedama. Jalgrattarendiga saad kaasa Prangli saare digigiidi. See viib sind saare vaatamisväärsuste juurde ja näitab ka, kus asuvad näiteks Prangli kauplus, suveniiripood ning saare ilusaimad rannad. Kui päike paistab ja telefoniekraanilt on raske lugeda, siis aitab sind digigiidi audiofunktsioon, mis loeb sulle teksti ette. Imelihtne!

prangliranna rannamaja prangli saar

© Prangli Travel – Privaatne Prangliranna rannamaja Prangli saarel

Et sinu Prangli külastus oleks eriti meeldejääv ja privaatne, ööbi saare ilusaimate liivarandade vahetus läheduses. Prangliranna rannamajast kõnnid Mölgi randa vaid paari minutiga. Kuum saun, meri ja head sõbrad – mis saaks parem olla! 2021.aastaks on rent võimalik aastaringselt, suviseks ajaks võimalik rentida ajavahemikul E-N, nädalavahetused on juba hõivatud.

Hea paik ettevõtete suvepäevade pidamiseks

Läbi aastate on erinevad firmad pidanud suvepäevi Prangli saarel. Nõukogudeaegse kastiautoga saareekskursioon, majutus ja toitlustus, ägedad meeskonnamängud, õhtune koopasaun ja meresuplus – vali, mis soovid. Valik on lai, oleme igati abiks teile sobiva programmi koostamisel. Loe korduma kippuvaid küsimusi või küsi meie käest lisainfot!

Firma suvepäevad Prangli saarel

©St. Gobain – Trummimängu töötuba firma suvepäevadel

Hea uudis on see, et suure tõenäosusega renoveeritakse juuliks sel aastal Prangli saare laululava! Plaanis on mõned väiksemad ja paraja suurusega saareüritused nii laululaval kui Rahvamajas.
Nagu igal aastal, toimub kaluritepäev (10.07) ja kohvikutepäev (17.07). 2.07 esineb SHANON!

Täpsemat Prangli saare ürituste kava 2021 vaata siit.
Ürituste päevadeks tulekut plaani ette! Prangli Reisid aitab meretranspordi, majutusega jne.
Kohvikutepäeva päevareisiks saab teha broneeringuid siin.

Broneeri omale seiklus või küsi lisa info@pranglireisid.ee. Näeme saarel!