Jaga postitust!

Firma suvepäevad Prangli saarel – 10 korduma kippuvat küsimust külalistelt

Prangli Reisid on ettevõtete suvepäevi korraldanud aastast 2011. Teame, kuidas meretaguseid asju korraldada ja heal meelel korraldame meeskonnaürituse jaoks nii majutuse, meretranspordi kui vahva programmi ning muudame firma suvepäevad meeldejäävaks!

Ägedaid sündmusi on olnud palju nii suurematele kui väiksematele ettevõtetele, kes on valinud oma firma suvepäevade toimumiskohaks Prangli saare. Põhjuseid Prangli saarele tulemiseks on palju! Peamiseks võib lugeda, et saare mõnus atmosfäär ja külalislahkus ning hoolikalt läbi mõeldud korraldus tagavad inimeste rahulolu.

Abiks neile, kes soovivad firma suvepäevad Prangli saarel korraldada, oleme kokku pannud meilt 10 klientide poolt enim küsitud küsimust:

1) Kui suurt inimeste hulka olete valmis võõrustama?
Suurim firmaüritus on olnud 160 inimesele. Nii suured üritused tuleb varakult planeerida ning sel juhul majutame külalisi erinevates majutustes, kuid kõik aktiviteedid toimuvad koos. Hea logistikaga saab kõik korraldatud, saar on väike!

2) Millised on Prangli saare majutusvõimalused?
Saarel on 2 kämpingukompleksi saunade ja majutusega ning mitmeid toredaid turismitalusid. Turismitalud asuvad Lääneotsa külas lähestikku. 2022. aasta juulis valmis saare põhjakaldal Loodusenergia maja, mis on mõeldud väiksemate seltskondade võõrustamiseks.

3) Kui kaua kestab laevasõit Pranglile?
Pranglile saab sõita Leppneeme sadamast ühe tunniga. Purjekatega (nt. sailing.ee) peab arvestama vähemalt 4-5 tunniga. Suurematele gruppidele soovitame tellida eraldi merereisi, väiksematele seltskonnale orangiseerime sõidu liinilaevaga.

4) Kas Leppneeme sadamas on olemas parkla?
Leppneemes on tasuta valveta parkla.

5) Kas jalgarattad saab laevale panna?
Jalgratta ülevedu liinilaevaga on 2€/ratas. Enam kui 10 ratta puhul tuleb see ette broneerida.

6) Millised toitlustusvõimalused on Prangli saarel?
Pranglil on mitmeid toitlustajaid. Saare keskel poe kõrval asub meie rohekohvik Roheline Luuk, kus pakume võimalikult palju saare peal kasvatatud toorainest sööke-jooke.

Suurematele gruppidele pakume toitlustust Saare-restos või KoduSadama kohvikus või turismitalus. Grupimenüüdest saab valida omale sobivad toidud. Turismitaludes on oma jookide tarbimine lubatud, restoranis mitte.

Suurematel gruppidel on võimalik rentida Rahvamaja ruume või Prangli lauluväljakut koos cateringi teenusega,

7) Kas Prangli saarel on pood?
Jah. Prangli saare pood on suvel avatud iga päev ning see asub saare keskel.

8) Milliseid tegevusi seltskondadele Prangli saarel soovitate?
Kindlasti soovitame saaretuuri veokakastis koos vahvate giididega. Aktiivseid tegevusi, mida lisaks tellida, on suur valik. Miks mitte teha üks seltskondlik aardejaht või Prangli stiilis teatevõistlus? Saab mängida interaktiivset saarteteemalist mälumängu, korraldada teatevõistlusi või võtta ette hoopis heategevuslik koristusmatk saarel. Kogu valikut näed SIIT.

Erinevate tegevuste jaoks on võimalik rentida Rahvamaja või Prangli lauluväljak.

9) Kas saarel on supluskohta/randa?
Prangli saarel on mitmeid supluskohti. Olemas on ka kena valge liivaga Mölgi rand, kus olemas võrkpalliplats. Ülesaare kämping asub saare põhjakaldal, otse mere ääres. Ka seal läheduses asub rannavõrkpalliväljak.

10)  Mis siis saab, kui vihma sajab?
On fakt, et väikesaartel sajab vähem kui mandril. Seda fenomeni peab ise kogema! Ja kui sajab, siis saab võtta õiged riided kaasa ja alati saab ka suure peotelgi püsti panna!

2024. aasta ettevõtete suvepäevade broneerimine on alanud!
Kiirustage seltsimehed, kiirustage!

 Suvepäevade broneerimine ja lisainfo meie kodulehel või info@pranglireisid.ee.

Tagasiside:

Tapa Gümnaasiumi õpetajad
Meil olid väga toredad kaks päeva Prangli saarel ja mul on tagantjärgi hea meel, et me tegevustega üle ei mõelnud. Igasugused meeskondlikud mängud oleksid olnud üleliigsed, sest meeleolukas saaretuur giid Andreasega oli fantastiline. See noormees on justkui loodud sellist tööd tegema: on hea suhtleja, hea huumorisoonega, pole suu peale kukkunud igas mõttes ja lisaks saime tõesti saare elu-olu kohta kõike teada, mis meid huvitas, alati oskas ta vastata. Suur aitäh öelge talle veel kord edasi meie poolt. Kui me ekskursiooni lõpetasime, siis oli väga mõnus käia ujumas, vaadata omal käel ringi ja mingeid muid tegevusi polnud vaja. Meeldiv suhtlemine oli ka meid toitlustavas sadamakohvikus ja toit oli koduselt maitsev. Veel kord suur aitäh meeldivate päevade eest!

Astrobaltics
Suured tänud Prangli Reisidele ja kahele väga toredale giidile! Päev oli sisukas ja ekskursioonid väga huvitavad. Saare elust osa saamiseks on ekskursioonid lausa kohustuslikud! Reis jättis kogu kollektiivile ühe väga hea ühise mälestuse! Aitäh! 🙂

Rentest
Rentesti meeskond jäi Prangli saarega väga rahule. Erilised tänusõnad giid Liinale, kes sobis meie kambale suurepäraselt! Paremat giidi poleks osanud oodata 🙂