Jaga postitust!

Ettevõtte talvepäevad Põhja-Eestis – mida teha värskes õhus?

Erilisi ideid ettevõtte talvisteks üritusteks on palju. Oleme neist mõned kirja pannud, et saaksid inspiratsiooni. Kohandame kõik tuurid vastavalt tulijate arvule ja huvidele. Matkame huskydega ja räätsadega, uisutame metsajärvedel, kalastame jääl ja muudki! Soovi korral saame ka tuure ühildada – näiteks saame peale seiklusrikast päeva minna sauna või hoopis loodusesse piknikule. Mida kolleegidega ette võtta?

Matk huskydega

Huskyd oma pehmete kasukate ja armsate silmadega on meid juba aastaid võlunud! Nüüd viime ka ettevõtteid talvepäevade käigus huskyparki. Päev täis seiklust on garanteeritud. Huskymatka käigus saab igaüks omale vähemalt ühe (julgemad ja tugevamad ka mitu) koera, kes kinnitatakse rakmetega vöökoha külge. Matk on lõbus ja kerge, sest huskydele meeldib inimesi rakmetest sikutada – see teeb kõndimise lihtsamaks. Nautige kolleegidega ilusat talvepäeva looduses huskyde seltsis! Kui soovite huskydega klassikaliselt rakendiga kelgutada, siis see on võimalik 6-le inimesele korraga. Väikestele seltskondadele saab korraldada meelolukaid tõukekelgu husky sõite. Pärast värskes õhus kerge eine.

©Paasiku koertemõis. Matk huskydega

Jääkalastamine Viitnal

Kui väljas on pakane ja Viitna järved on jääs, viib meie instruktor teid otse järvejääle kalale! Õpi oma ala professionaali käest nippe ning proovi kala püüdes ka ise õnne.  Viitna Pikkjärve lähedal asub Viitna kõrts, kus saab pärast keha kinnitada.

Rabamatkad: jalgsi, räätsadega, uiskudega

Kui aktiivne puhkus on midagi teie jaoks, siis viime Teid rabasse matkama nii jalgsi, räätsadega kui uiskudega! Kõik oleneb ilmaoludest.
Eelistame rabasid, mis on vähem rahvarohked. Harjumaal asuva  Kõnnu Suursoo teevad maaliliseks arvukad väiksed ja sopilised suuremad laukad, nt Tallekesejärv. Kõnnu suursoo asub Viru rabast teisel pool Narva maanteed.  Teine variant on matkata Raplamaal, kas Linnurabas või Palasi rabas. Linnuraba asub metsade ja raba saarte vahel. Palasi raba on ümbritsetud Paluküla ooside ja mõhnadega. Võrreldes käidavamate rabadega on Linnuraba ja Palasi raba kindlasti metsikumad ja müstilisemad. Seetõttu on tõenäolisem kohata siin ka loomade tegutsemise jälgi. Uisumatkasid saab korraldada ka Keava rabas, Raplamaal.

Räätsamatkad Eestis

Autor: Jane Leppmets

Talvistest Prangli Reiside tegevustest vaata videot siit.  Kui on tegemist rahvusvahelise  kollektiiviga, saate tellida meilt giiditeenust inglise keeles.Grupi suurused võivad jaanuaris 2021.a sõltuvada asukohajärgsetest piirangutest.
Transpordiks sihtkohta pakume kahte minibussi kohtade arvuga 8-le reisijale.

Küsi pakkumist oma kollektiivile sobivaks kuupäevaks: info@pranglireisid.ee